Στο άπειρο

Τα πάντα μέσα στον χώρο είναι χειροποίητα.

Μιλάω βέβαια και για το χώρο αλλά φυσικά και για το φαγητό. Η ζεστασιά που νιώθεις είτε από την ατμόσφαιρα της αισθητικής είτε απο την φωτιά της ξυλόσομπας, σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις…

Πίνοντας καλής ποιότητας αποστάγματα,με πεντανόστιμους μεζέδες.

Όλα είναι παραδοσιακές συνταγές, από διάφορα μέρη της Ελλάδος καθώς και τα προϊόντα, τα οποία βέβαια μπορείτε και να αγοράσετε εκείνη την στιγμή αφού στον ίδιο χώρο υπάρχει και το παντοπωλείο. Παξιμάδια, μέλι, λάδι, απάκι, γραβιέρα είναι μόνο λίγα από τα προϊόντα που θα βρείτε.

page
Στο τραπέζι όταν θα μαζευτεί η παρέα μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: τυλιχτή ( αράβικη πίτα με διάφορα τυριά, κοτόπουλο και μπέικον ), μαγειρευτά πιάτα όπως το Χουνκιάρ Μπεγιεντί (πουρές μελιτζάνας με κοκκινιστό μοσχαράκι και τριμμένο τυράκι), ρολό χοιρινό γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης και απάκι. Προτιμήστε βιολογικό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή βιολογικό λευκό κρασί. Σταματήστε για λίγο το χρόνο και τις σκέψεις σας και απλά περάστε καλά. Το περιβάλλον, η μουσική, οι γεύσεις και η ατμόσφαιρα θα σας συνεπάρει.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 8:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι, φορτώνουν τη σόμπα με πολλά ξύλα για τα χειμωνιάτικα πρωινά που απαιτούν ζεστασιά…και έτσι με ιδανική ατμόσφαιρα φροντίζει για ένα πλούσιο χωριάτικο πρωινό με όλες τις γεύσεις που απαιτούνται. Τα πιο χωριάτικα Σαββατοκύριακα της πόλης.