3ο Crossover : 2L8 στο Μέγαρο Μουσικής

Το 3ο Crossover είναι γεγονός! Μετά τη δεύτερη sold out συναυλία με τους “Plastic Flowers”, o Republic 100.3 και το Μέγαρο  υποδέχονται  τους 2L8!

Οι “2L8” κλείνουν 10 χρόνια στα ελληνικά μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν με μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στις 29 Μαΐου το παρελθόν των “2L8” συναντά το μέλλον. Γυρνούν, έτσι, πίσω στον χρόνο, ξαναβλέπουν το υλικό τους με μια διαφορετική ματιά, το διασκευάζουν, το αποδομούν ή το εμπλουτίζουν ώστε να συνάδει με αυτό που είναι οι “2L8” σήμερα.
Από το θεατρικό He&She (2009) στο διπλό New Battles (2011), το πρώτο άλμπουμ που χρηματοδοτήθηκε από το κοινό στην Ελλάδα, φτάνουν στην Κλωστή (2013), το ελληνόφωνο άλμπουμ τους. Καταλήγουν στην παρουσίαση, για πρώτη φορά, του μεγαλύτερου μέρους του νέου άλμπουμ τους με τίτλο The Answer που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Και όλα αυτά με ανανεωμένη σύνθεση και διάθεση. Για τις ανάγκες αυτού του live, η φωνή-πρωταγωνιστής που τόσα χρόνια χαρακτηρίζει τις συνθέσεις τους πλαισιώνεται από τη χορωδία που στήνουν οι 5 μουσικοί επί σκηνής, καθώς και από την προσθήκη μιας γυναικείας φωνής που θα αποτελεί βασικό συστατικό του νέου τους άλμπουμ.

Τους “2L8” αποτελούν οι:
Κωστής Βοζίκης   ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Ελισώ Παπαστρατή   βιολί
Μπάμπης Τσινικοσμάογλου   ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο
Κωνσταντίνος Βελένης   τύμπανα, κρουστά
Μηνάς Βακαλούδης   ηλεκτρικό μπάσο
Βίκυ Γκρίτζα   φωνή

Crossover vol. 1: Οι μπάντες στο μπαρ
1
ο live : Lifelike Portrait
2
ο live : Plastic Flowers
3ο
live : 2L8 (TOO LATE)

Επιμέλεια Κύκλου Crossover  : Μαρίνα-Αιμιλία Κοντού

crossover2l8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crossover: 2L8 (TOO LATE)
Παρασκευή 29 Μαίου στις  21:00
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (μπαρ – Κτίριο Μ2)
Τιμές εισιτηρίων: 7€ (γενική είσοδος)