Ο Dave Gahan αποκαλύπτει τη διάλυση των Depeche Mode … NOT!

Έχοντας αγανακτήσει με τις συνεχόμενες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το αν διαλύονται οι Depeche Mode, o Dave Gahan κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στo talk show Le Grand Journal που προβαλλόταν ζωντανά στο γαλλικό  Canal+, είχε τη διάθεση να αστειευτεί με την παρουσιάστρια, κάνοντας μια υποτιθέμενη δήλωση σε αποκλειστικότητα, στην οποία ομολογούσε, για πρώτη φορά δημόσια, το τέλος του συγκροτήματος.

Προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο την ταραχή, την αναστάτωση στο στούντιο ώσπου μη μπορώντας να κρατηθεί άλλο σοβαρός, ξέσπασε σε γέλια!

Μα φυσικά και δεν θα είναι το Delta Machine του 2013, το τελευταίο άλμπουμ των Depeche Mode,  κάνοντας χαρούμενους με αυτή την είδηση – επιβεβαίωση τους εκατοντάδες φανς των DM που τους ακολουθούν τα 35 χρόνια, όσα φτιάχνουν «Music for the masses», για «Masters and servants»!

Ο Dave Gahan  ήταν προσκεκλημένος της Maïtena Biraben στην εκπομπή της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, για να μιλήσουν για το νέο άλμπουμ των Dave GAHAN and SOULSAVERS «Angels & Ghosts» που κυκλοφόρησε από την Columbia Records και να ερμηνεύσει ζωντανά το πρώτο τους single «All Of This And Nothing». Μία τηλεοπτική εμφάνιση για να προωθήσει και την περιοδεία των Dave Gahan and Soulsavers που είναι σε εξέλιξη αυτή την εποχή.