Οι Editors επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!

Οι Editors επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
Το λατρεμένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει στη χώρα μας για δύο συναυλίες: την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Gazi Music Hall και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.
Οι συναυλίες αυτές θα είναι οι πρώτες των Editors μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση τους στο EJEKT Festival 2014, όπου έκλεψαν την παράσταση και ξεσήκωσαν 15.000 θεατές. Οι έξοχες κριτικές που έλαβαν από το σύνολο του κοινού και της κριτικής ήταν το επιστέγασμα της εντυπωσιακής, δεκαετούς συναυλιακής διαδρομής τους στην Ελλάδα.Πλέον, οι Editors, πέρα από ένα πολύ μεγάλο όνομα της σύγχρονης ροκ μουσικής, με εκατομμύρια πωλήσεις και πλατινένιους δίσκους, είναι και ένα “δικό μας” συγκρότημα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν μόνιμη θέση στο playlist των καλών ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών, οι οποίοι έχουν αγαπήσει τραγούδια-ύμνους όπως τα “Munich”, “Papillon”, “Bones”, «Smokers Outside The Hospital Doors”, “An End Has A Start”, “Lights”, “Sugar”.Οι συναυλίες του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της περιοδείας “In Dream” για την προώθηση του ομώνυμου, νέου δίσκου του συγκροτήματος, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από το playlist της συναυλίας δεν θα λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους.
EDITORS
4 Δεκεμβρίου – Gazi Music Hall, Αθήνα/ Cyanna Mercury (04/12)
5 Δεκεμβρίου – Principal, Θεσσαλονίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός του φετινού χειμώνα έχει αρχίσει. Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες των Editors σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πλησιάζουν και η προσμονή του κοινού αποτυπώνεται στον έντονο ρυθμό της προπώλησης των εισιτηρίων.

Το βρετανικό συγκρότημα διάλεξε τους Cyanna Mercury για να ανοίξουν τη συναυλία της Αθήνας. Έτσι, μετά τις εμφανίσεις τους με τους Raveonettes, Myrrors και Sonic Jesus, οι Cyanna Mercury κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα που πιστοποιεί τη δυναμική τους.

Στη συναυλία της Παρασκευής 4ης Δεκεμβρίου οι Cyanna Mercury θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους “Archetypes”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. καθώς και τα ήδη γνωστά τραγούδια “Dirty Things”, “Ode To The Absent Father”, “Blues For Zula” που έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αθήνα – προπώληση: 33 Ευρώ
Ταμείο: 35 Ευρώ
Θεσσαλονίκη – προπώληση: 31 ευρώ = SOLD OUT
Ταμείο: 33 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

TAG