• Home
  • Jazz Radio
  • Playlist
  • Listen Now
Republic Radio
Advertisement
  • Republic
  • Music
    • Music news
    • Interviews
    • Reviews
  • Join
    • Events
    • Concerts
    • Parties
  • Web Radios
    • Jazz Radio
  • Contests
  • News
    • a Book
    • a Film
    • a Performance
    • a Bar
    • a Video
    • a Gadget
    • a Spot
  • Playlist
  • Listen Now
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Republic
  • Music
    • Music news
    • Interviews
    • Reviews
  • Join
    • Events
    • Concerts
    • Parties
  • Web Radios
    • Jazz Radio
  • Contests
  • News
    • a Book
    • a Film
    • a Performance
    • a Bar
    • a Video
    • a Gadget
    • a Spot
  • Playlist
  • Listen Now
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Republic Radio
No Result
View All Result

Γεμιστές μπουκίτσες σε φύλλο κρούστας, με κρέμα αμυγδάλου και κυδώνι.

Eirini Kakouri by Eirini Kakouri
15/01/2018
in Events
0
Γεμιστές μπουκίτσες σε φύλλο κρούστας, με κρέμα αμυγδάλου και κυδώνι.
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα διαφορετικό γλυκό που θα λατρέψετε με φύλλο κρούστας λεπτό σαν μετάξι, φτιαγμένο από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά! Από τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου.

Υλικά για 16 τεμάχια

•1 συσκευασία Φύλλο Κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη, 450γρ.

http://xrisizimi.gr/proionta/fillo-kroustas-gia-glika/

• 125γρ. βούτυρο

• 125γρ. ζάχαρη

• 125γρ. πούδρα αμύγδαλου και λίγο τρίμμα

• 10γρ. αλεύρι

• 3 αυγά

• 1 στικ βανίλια

• 150γρ. κυδώνια σε φέτες (βρασμένα σε σιρόπι και μέλι)

• Βούτυρο λιωμένο (για το άλειμμα του φύλλου)

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μπασίνα το βούτυρο και το χτυπάμε ελαφρά με ένα φουέ.

Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη πούδρα αμυγδάλου, το αλεύρι, ένα-ένα τα αυγά

και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα βανίλιας.

Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη και τα κόβουμε στρογγυλά

με διάμετρο 14 εκατοστά, τα σκεπάζουμε για να μην μας στεγνώσουν.

Στη συνέχεια παίρνουμε ένα φύλλο και το αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο.

Γεμίζουμε στο κέντρο με την κρέμα αμυγδάλου και προσθέτουμε

τα κομμάτια του κυδωνιού και το τρίμμα αμυγδάλου. Τα κλείνουμε κάνοντας πουγκάκια.

Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε για 17’ περίπου στους 170°C.

Πριν τα σερβίρουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρης.

Tip:

Πιάνουμε τις άκρες των φύλλων και κλείνουμε σε πουγκί, δένοντάς το ελαφρώς

με σπαγκάκι από βανίλια.

www.xrisizimi.gr

Ευχαριστούμε θερμά τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου για την συνταγή

Δείτε την συνταγή εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=WYYJcxNZ2ds

Previous Post

Έφυγε από την ζωή ο Τζίμης Πανούσης

Next Post

Φυσικός πουρές αρακά με φιλέτο τσιπούρας με προϊόντα Μπάρμπα Στάθης

Next Post
Φυσικός πουρές αρακά με φιλέτο τσιπούρας με προϊόντα Μπάρμπα Στάθης

Φυσικός πουρές αρακά με φιλέτο τσιπούρας με προϊόντα Μπάρμπα Στάθης

PLAYER
Playing Now...

deite_odeon_plateia_300

  • Home
  • Jazz Radio
  • Playlist
  • Listen Now

© 2018 Republic Radio - Buld by Metromedia Ltd.

No Result
View All Result
  • Republic
  • Music
    • Music news
    • Interviews
    • Reviews
  • Join
    • Events
    • Concerts
    • Parties
  • Web Radios
    • Jazz Radio
  • Contests
  • News
    • a Book
    • a Film
    • a Performance
    • a Bar
    • a Video
    • a Gadget
    • a Spot
  • Playlist
  • Listen Now
  • Επικοινωνία

© 2018 Republic Radio - Buld by Metromedia Ltd.

7ads6x98y

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιούμε στις ρυθμίσεις.

Republic Radio
Powered by GDPR plugin

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

You can adjust all of your cookie settings by navigating the tabs on the left hand side.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.

Cookie Policy

More information about our Cookie Policy