Η καλύτερη τελετή έναρξης των «50ων ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» με τον REPUBLIC 100.3!

Οι παραγωγοί του Republic 100.3 έντυσαν μουσικά την τελετή έναρξης των 50ων ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ,  μια υπέροχη γιορτή πολιτισμού,  που απλά λόγω  των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το Σάββατο, αναβλήθηκε για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Ήταν η καλύτερη τελετή έναρξης ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» με τον REPUBLIC 100.3!

Το πλοιάριο «Κωνσταντής», από τις 20:30 μέχρι αργά τα ξημερώματα,  εκτελούσε το δρομολόγια από και προς το Λευκό Πύργο και το λιμάνι με τον κόσμο που επιβιβαζόταν στο πλοιάριο από τα 2  αυτά σημεία, να θαυμάζει την φωτισμένη Θεσσαλονίκη από το θαλάσσιο μέτωπο και να εντυπωσιάζεται από τα video projections και τις light installations πάνω στα δύο κτίρια της πόλης, τον Λευκό Πύργο και τον Επιβατικό Σταθμό του Ο. Λ.Θ..

H Agios Lavrentios Brass Band, ένα σχήμα που γεννήθηκε στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου και αποτελείται από 9 μουσικούς χάλκινων πνευστών και κρουστών από τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία από το Λευκό Πύργο και κατέληξαν στο λιμάνι, στήνοντας ένα μουσικό πανηγύρι από την καρδιά της Σερβίας έως το Mardi  Gras της Νέας Ορλεάνης!

Εκεί στο λιμάνι, στον υπαίθριο χώρο μπροστά από την Αποθήκη Α’, είχε στηθεί το dj booth του Republic με τους παραγωγούς (Έλενα Αγγελίδου, Εβίτα Φωτίου, Δημήτρης Τσουκαλά, Κωστή Καρατζιά) να ξεσηκώνουν με τις «ρεπουμπλικάνικες» επιλογές τους, τους παρευρισκόμενους για την έναρξη του Futureβαλ – το φεστιβάλ του μέλλοντός μας, τους παράγοντες των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ που χαλάρωναν από το δημιουργικό τους άγχους, τους περαστικούς από την αποβάθρα, τους  τουρίστες της πόλης μας,  τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, που ανέβηκε να δώσει προσωπικά τα συγχαρητήριά του, τους μουσικούς της Agios Lavrentios Brass Band,  που μας χάρισαν το νέο τους cd με ειδική αφιέρωση για τον Republic «Σας αγαπάμε»!