«Μαρία Αντουανέτα» η Grimes στο βίντεο του «Flesh Without Blood/Life in the Vivid Dream»

Είχε υποσχεθεί η Grimes ότι το follow-up του τελευταίου της δίσκου, «Vision», θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015.  Μάλιστα σε tweets που αντάλλαξε με τους θαυμαστές της, αποκάλυπτε  ότι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι έκπληξη, ότι το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου έχει ηχογραφηθεί με «πραγματικά όργανα» και πως κάθε κομμάτι θα είναι “εντελώς διαφορετικό από το άλλο”. Επισημαίνει, ακόμη, ότι κανένα από τα τραγούδια δε θα θυμίζει τα πρόσφατα single της, «Go» και «REALiTi».

– fall but it’ll be a surprise release cuz I want fans to get it b4 press and the tracks should be heard together

-album will be surprise released all at once prob w 2 singles at the same time cuz every track is super different

-untouch3d neither it’s real instruments very different from anything Previous

— dolly dothraki (@Grimezsz)

Τελικά η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά το «Art Angels» είναι η 6η Νοεμβρίου, ενώ στα δισκοπωλεία και στα άλλα φυσικά σημεία πώλησης θα κάνει την εμφάνισή του στις 11 Δεκεμβρίου.

Διαβάζοντας το tracklist, εντοπίζουμε και μία συνεργασία με την Janelle Monáe.

Art Angels:
01 laughing and not being normal
02 California
03 SCREAM [ft. Aristophanes]
04 Flesh without Blood
05 Belly of the beat
06 Kill V. Maim
07 Artangels
08 Easily
09 Pin
10 Realiti
11 World Princess part II
12 Venus Fly [ft. Janelle Monáe]
13 Life in the Vivid Dream
14 Butterfly

Η Grimes στο πρώτο videoclip από το άλμπουμ «Art Angels», το «Flesh Without Blood/Life in the Vivid Dream», που χωρίζεται σε δύο τμήματα («Act I: Flesh, Without Blood», «Act I: Flesh, Without Blood»),  αλλάζει σειρά από κοστούμια, χορεύει ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ντυμένη με ρούχα εποχής, με μωβ περούκα, φτερά αγγέλου και ροζ καουμπόικο καπέλο και … τόνους ψεύτικου αίματος!

Σύμφωνα με τα «credits», οι διάφοροι χαρακτήρες που υποδύεται η Grimes  φέρουν ονόματα όπως LV., Roccoco Basilisk, Kill V. Maim, Skreechy Bat, ενώ οι συμπρωταγωνιστές της είναι οι Eyeball Bambi, Equestrian Steve και Tallulah Fontaine.
Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και το στο «Flesh Without Blood»  έχει κάνει η ίδια, ενώ ο αδελφός της Grimes, Mac Boucher, ήταν ο κινηματογραφιστής και καλλιτεχνικός διευθυντής.


TAG