Νέο single απο τον Michael Kiwanuka!

Ο υπερταλαντούχος Michael Kiwanuka, η αποκάλυψη της διεθνούς και της βρετανικής soul σκηνής, οπτικοποιεί το καινούριο του single «One More Night».

Το τραγούδι προέρχεται από το δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο «Love & Hate», μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς, η οποία απέσπασε τα διθυραμβικά σχόλια των κριτικών. Κατακτώντας την πρώτη θέση στις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, το «Love & Hate» βρέθηκε στη λίστα υποψηφιοτήτων για το αναγνωρισμένο Mercury Prize, που απονέμεται ετησίως στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς από τη Βρετανική Φωνογραφική Ομοσπονδία. Παρόμοια είχε πράξει και ο παρθενικός δίσκος του Michael Kiwanuka, «Home Again».

Το «One More Night», το δεύτερο στη σειρά single του «Love & Hate» μετά το «Black Man In A White World», αποτελεί ένα επιπλέον δείγμα της ισχυρής live αίσθησης του δίσκου που στοιχειοθετεί τα χαρακτηριστικά που τον αναδεικνύουν ως μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες στο soul στερέωμα. Το μουσικό video του «One More Night» σκηνοθετήθηκε από το σκηνοθέτη Nez που φημίζεται για τη ρηξικέλευθη αντίληψή του.