Pre-reworks Thessaloniki event @ Block 33

Το δέκατο Pre-reworks event είναι γεγονός! Για μια ακόμη χρονιά υπόσχεται να μας δώσει μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου Reworks, που θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Σεπτέμβριο. Το warm-up event, θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 25 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, με ένα εξαιρετικό line up απο σημαντικούς καλλιτέχνες.

Στο Pre-Reworks event κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival περασμένων ετών, μαζί με νέες προσθήκες από καλλιτέχνες που είτε θα μας απασχολήσουν στο μέλλον είτε έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής. Στο φετινό line up έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε 2 μοναδικά ονόματα τα οποία θα βρεθούν στην σκηνή του Pre-Reworks Event φέρνοντας το μοναδικό τους ήχο στην Θεσσαλονίκη.

O μοναδικός θρύλος από το Ντιτρόιτ Carl Craig θεωρείται ίσως ο πιο γνωστός πρεσβευτής του ήχου του Nτιτρόιτ σήμερα. Με δεκάδες διαφορετικά πρότζεκτ όπως Detroit Experiment,Innerzone Orchestra, Urban Tribe, Paperclip People, αλλά κυρίως με το δικό του όνομα Carl Craig βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο εδώ και 25 χρόνια. Δημιουργός των  “Sandstorms”, “A wonderful Life”,  “The Melody”, “Climax”, “Think Twice”, “Throw” “People make the world go round”  κ.α  έχει επιρεάσει την πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής όσο λίγοι από το 1990 έως σήμερα με καλλιτέχνες όπως Luciano, Ricardo Villalobos, Gilles Peterson, Sven Vath να είναι φανατικοί του υποστηρικτές.  H εμφάνιση του στο Pre-reworks αποτελεί την μεγαλύτερη στιγμή για την σκηνή της πόλης μας έως τώρα για την φετινή χρονιά.

Κοντά μας θα είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που κέρδισε τις εντυπώσεις από το Reworks 2014. Ποιος δεν χόρεψε με την ψυχή του στο φανταστικό σετ της Heidi στο Reworks Warehouse.Δουλεύοντας σκληρά την τελευταία δεκαετία η Heidi κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στην house &Techno σκηνή.  Aν βρεθείτε σε ένα από τα Jackathonparties τα οποία λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη, ή ακούστε την εκπομπή της στο BBC Radio1 θα βιώσετε και θα αισθανθείτε το πάθος της και το ένστικτο της για την καλή μουσική. Με αυτό το πάθος, την αφοσίωση της αλλά και την ίδια να μην φοβάται να αγωνιστεί για αυτό που αγαπά για την Heidi το μότο “Σωστό μέρος στην σωστή στιγμή” δεν βρίσκει και τόσο εφαρμογή.Αντίθετα με την αφοσίωση της να μοιράζεται την μαγεία με αυτούς που αγαπά σε κάθε της βήμα ήταν αυτό που την οδήγησε να ξεχωρίσει.Μια DJ με υπέροχο house &techno στιλ στο καλύτερο σημείο της καρρίερας της, η Heidi εγγυάται μόνον καλές στιγμές και ξέφρενο χορό σε κάθε της σετ.

Ο Ison  δε θα μπορούσε να λείπει πλέον στο καθιερωμένο του set το οποίο έχει γίνει θεσμός. Στην καλύτερη περίοδο του και με τους Actor One ενεργούς όσο ποτέ υπόσχεται ακόμη μια δυναμική εμφάνιση.  Το line up θα εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Pre-reworks Thessaloniki edition

Σαββατο 25 Απριλίου @ Βlock 33

Line Up :

Carl Craig (Planet E, Detroit/USA)

Heidi (Jackathon Jams, London / Canada)

ISON/Actor One (NON/Noir Music, Thessaloniki/Greece)

George Adi (NON,Thessaloniki/Greece)

Andreas Athineos (NON, Thessaloniki/Greece)

Οι πόρτες ανοίγουν: 22.00

Χώρος: Βlock 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Τα σημεία προπώλησης είναι:

Underground (Πλ.Ναυαρίνου & Αγ.Σοφίας)
Stereodisc (Πλ.Αριστοτέλους)
Public (Πλ.Αριστοτέλους)
Ιανός (Πλ.Αριστοτέλους)
Propagandaskate Rollinco
Apothiki cafe bar (Μελενίκου)
Copy House ( Κλεάνθους & Παπαναστασίου)
και στα καταστήματα Media Markt

http://www.viva.gr/tickets/music/block33/pre-reworks-2015/

Pre-reworks thess artwork

 

 

 

 

 

 

 

 

 

English Version

The 10th Pre-reworks event series is here! For one more year we will gather in Thessaloniki taking a taste of what is going to happen in September on Reworks Festival.

Every year Pre-reworks presents live shows and DJ Sets from the artists that rocked the dancefloors of last year Reworks, combined with the hottest names of now.  This year we are honored to present the Detroit Techno legend Carl Craig, one of the greatest figures in the history of the electronic music and we expect hands in the air with big smiles dancing.

We are also delighted to welcome one of the acts that got the best vibes on last years Reworks. We talk about Heidi and her amazing sound which guarantees nothing but good times.

We also got a bunch of wonderful Greek artists too which we are currently working at and keep you updated. In the meantime though you have the first taste so put your happy mood on and join us on April 25th!!!