Συναυλιακό διήμερο, αφιερωμένο στη μνήμη του David Bowie

Για την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 είχε προγραμματιστεί στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, μία συναυλία με σκοπό να τιμήσει το έργο του David Bowie μέσα από επανεκτελέσεις διάσημων τραγουδιών του από τους Tony Visconti, Cyndi Lauper, The Roots και άλλους σπουδαίους μουσικούς και ερμηνευτές.

Όμως ο ξαφνικός χαμός του «Λευκού Δούκα», άλλαξε το χαρακτήρα της εκδήλωσης και την μετέτρεψε σε ένα συναυλιακό διήμερο, αφιερωμένο στη μνήμη του «Ziggy Stardust».

Για την ακρίβεια, ένα δεύτερο show θα δοθεί την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 1 Απριλίου, στο Radio City Music Hall, στο οποίο θα συμμετέχουν ο frontman των R.E.M., Michael Stipe, η Laurie Anderson, η Cat Power, ο Perry Farrell των Jane’s Addiction, η τραγουδίστρια των HEART, Ann Wilson και οι The Polyphonic Spree, μεταξύ άλλων.

Επικεφαλής της «house band» στο συναυλιακό διήμερο θα είναι ο Tony Visconti, ο επί χρόνια συνεργάτης και παραγωγός του David Bowie.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της 1ης Απριλίου θα βγουν σε προπώληση την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, ενώ για το show στο Carnegie Hall έχουν ήδη εξαντληθεί!

Ακούστε το «Space Oddity», από τον …«Dom Towers», τον καθεδρικό Πύργο στην Ουτρέχτη:

Dom Towers in Utrecht, Netherlands plays Space Oddity in tribute to the late, and great, David Bowie

Posted by ViralHog on Tuesday, 12 January 2016