Το Street Mode Festival επιστρέφει!

Η μουσική, η τέχνη και ο χορός συναντιούνται στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας το πιο όμορφο κλίμα για ένα μοναδικό τριήμερο του Street Mode Festival απο τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου!

To Street Mode Festival είναι το μεγαλύτερο open-air φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη,μετρώντας τα χρόνια επιτυχίας του απο το 2009 μέχρι σήμερα και υπολογίζοντας την επισκεψιμότητα του περίπου στα  15.000 άτομα κάθε χρόνο!

Ένα απίστευτο τριήμερο θα γεμίσει απο μουσικές συναυλίες, dj sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance και action sports (parkour – freerunning, bmx κτλ). To φετινό παζλ του φεστιβάλ συμπληρώνουν εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, και πολλά ακόμα παράλληλα events.

Ο Alpha Blondy και οι Sugarhill Gang,απο τα πιο κορυφαία ονόματα, θα εμφανιστούν  για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη γεμίζοντας το Λιμάνι με χορό,μουσική και ρυθμό! Θα ακολουθήσουν και μερικά ελληνικά ονόματα της hip hop όπως τα Ημισκούμπρια,το Κακό Συναπάντημα, ο Εισβολέας, και ο Ταφ Λάθος αλλά και της  rock μουσικής σκηνής όπως ο γνωστός Γιάννης Αγγελάκας,αφήνοντας ο καθένας την δική του,μοναδική μουσική νότα!