Ένα super hub για το home entertainment

Ένα superhubγιατοhomeentertainment
τώρα στη σελίδα των SevenSpots, στο Facebook.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων homeentertainment,τα SevenSpots, ανεβάζουν για άλλη μία φορά τον πήχη, αυτή τη φορά στην digital ενημέρωση, για ό,τι συμβαίνει και ό,τι θα συμβεί στον πάντα συναρπαστικό χώρο του homeentertainment!
Αφετηρία η σελίδα των SevenSpots στο Facebook, που ουσιαστικά αποτελεί ένα hubεξειδικευμένο στο homeentertainment.Ανακαλύψτε το υπερπλήρες tabμε τίτλο «DiscoverTab» και ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και games καθώς και επερχόμενους τίτλους στις κατηγορίες αυτές. Η λειτουργία του supertab, έρχεται με μεγάλη προστιθέμενη αξία χρήσης για τους φίλους της σελίδας. Μέσω του supertabμπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailer ταινιών και games, να κλείσετε την ταινία που επιθυμείτε online μέσω της μοναδικής υπηρεσίας “SMSmewhenavailable” και να κάνετε προ-παραγγελία των τίτλων παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν, αποκτώντας πρόσβαση σε αποκλειστικότητες των SevenSpots πρώτοι!
Παράλληλα, στο DiscoverTabθα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες εταιρικές πληροφορίες για τα SevenSpots, όπως πολλά και συμφέροντα προγράμματα ενοικίασης καθώς και μία σειρά παροχών και υπηρεσιών της αλυσίδας των καταστημάτων και του e-shop, αποκλειστικά για εσάς.Γίνετε μέρος της παρέας των SevenSpots, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που δημιουργούνται αποκλειστικά για τους fans της σελίδας και απολαύστε δώρα και εκπλήξεις που τρέχουν 12 μήνες το χρόνο.
GosocialwithSevenκαιανακαλύψτεένανέο, funκαιsocialτρόποναζείτετοhomeentertainment:  
www.facebook.com/sevenspot.gr

Σχετικά με τα SevenSpots
Τα SevenSpots είναι η μοναδική αλυσίδα οικιακής ψυχαγωγίας, με 82 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουν τη μεγαλύτερη & πληρέστερη ταινιοθήκη στην ελληνική αγορά και τα πάντα γύρω από την τεχνολογία του gaming.

Στα SevenSpots μπορείτε να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε games, ταινίες και κονσόλες καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας. Το πλήρωςκαταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων θα σας εξυπηρετήσει και θα σας δώσειοποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Στα SevenSpots μπορείτε ακόμη να βρείτεπληθώρα χρηστικών gadgets και περιφερειακών εξαρτημάτων που αφορούν ήχοκαι εικόνα, gaming, υπολογιστές, smartphones και tablets.

Ειδικά προνομιακά προγράμματα ενοικίασης, εξειδικευμένες υπηρεσίες, δώρα,γνώση και ενημέρωση για την οικιακή ψυχαγωγία και τις νέες τεχνολογίες είναιστη διάθεσή σας για να απολαύσετε τη διασκέδαση στο σπίτι ή την απόλυτη εμπειρίατου gaming μέσω των ειδικά διαμορφωμένων χώρων Playrooms, τα οποία υπάρχουνσήμερα σε 18 καταστήματα του δικτύου.

www.sevenspot.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.