Κάρτα γενεθλίων που γίνεται πικάπ βινυλίου 7’’!

Μετά το φανταστικό βαλιτσάκι με μίνι πικάπ και βινύλιο, το ιδανικό δώρο για τους μικρούς φίλους της μουσικής, μία επαναστατική κάρτα έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που στέλνετε τις ευχές σας στους αγαπημένους σας!

Στείλτε μουσικές ευχές για γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα! Τα e-mails, τα SMS και τα αυτοματοποιημένα μηνύματα στο Facebook μας στερούν πολλά από τη μαγεία των γενεθλίων και των Χριστουγεννιάτικων ευχών, που «βάλλονται» μαζί με τις ανθρώπινες σχέσεις, από την ψηφιακή εποχή.

Μία παραδοσιακή ευχητήρια κάρτα μπορεί αυτή τη στιγμή να χαρακτηρίζεται ως vintage επιλογή, μπορεί όμως να αποτελεί ταυτόχρονα και μία απίστευτη ιδέα καινοτομίας!

Μία τέτοια καινοτόμα ιδέα είναι και η κάρτα γενεθλίων της “Recards” που μπορεί να μετατραπεί σε πικάπ βινυλίου 7’’!

Δείτε πως δουλεύει η κάρτα-πικάπ!

Η εταιρία “Recards” υπόσχεται πως μερικά απλά βήματα είναι αρκετά γι’ αυτή τη συναρμολόγηση: αρκεί να τσακίσουμε το χαρτονάκι επάνω στις διακεκομμένες γραμμές, να κόψουμε κάποια μέρη και μετά χρησιμοποιώντας ένα μικρό νόμισμα βοηθάμε τη βελόνα να ζυγιστεί επάνω στα αυλάκια του δίσκου.

Εννοείται ότι η περιστροφή γίνεται με το δάκτυλο του χεριού μας, καθώς ο περιορισμένος χώρος δεν επιτρέπει την ύπαρξη άλλου μηχανισμού. Η διαδικασία ίσως να μην είναι πολύ εύκολη και η ποιότητα του ήχου να μην είναι καλή, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα συλλεκτικό και διασκεδαστικό δώρο!

Το κόστος είναι περίπου € 6,50 συν τα έξοδα αποστολής από την Αγγλία.

Δείτε το video με τις οδηγίες συναρμολόγησης.

 

Πηγή: Ogdoo.gr
http://www.ogdoo.gr/epikairotita/texnologia/recards-efxitiries-kartes-metatrepontai-se-pikap-7