Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ

Τι γίνεται όταν Νιάτα και Μουσική επιστρατεύονται κατά του καρκίνου του μαστού;

Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση AEΛIA, πιστή στο έργο της ενάντια στη νόσο, διοργανώνει και φέτος μία μεγαλοπρεπή βραδιά για τη συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της. Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για ‘’τη ζωή μετά’’ τον καρκίνο, ενώνει δυνάμεις με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.), υπό τη Διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή και προσκαλεί τη διάσημη υψίφωνο Νίνα Λοτσάρη.

Το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τίτλο «Η Μελωδία της AEΛIA», αποτελεί ένα πλούσιο κράμα αγαπημένων ελληνικών και ξένων διαχρονικών ακουσμάτων, καθώς και ετερόκλητων μουσικών ειδών, που θα αναμειχθούν αρμονικά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, τα Νιάτα γίνονται μία μελωδική γροθιά και τραγουδούν για την ελπίδα, για την αφύπνιση, για την ενημέρωση, για την αποκατάσταση, για τη ‘’ζωή μετά’’ την νόσο.

Συμμετέχουν:
Η Σοπράνο Έλενα Τιτίρλα
και οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε.: Αθηνά Πέιου, Θάνος Παπαγεωργίου, Μιχαέλα Χαλκιά, Δήμητρα Αντωνακούδη, Κυριακή Τσαλίκη.

Στο πιάνο: Λευτέρης Μισιργής.

Με την ευγενική συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.), υπό τη Διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή και της υψίφωνου Νίνας Λοτσάρη.

Παρουσιάζει η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου

Περισσότερα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος: www.ysog.eu
Επιμέλεια & Παραγωγή: Unpllugged Studio- www.unplugged-studio.gr

Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ- ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ
Μία «μελωδία» γεμάτη ελπίδα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Ώρα προσέλευσης 19:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€

Προπώληση: Μέγαρο Μουσικής , Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και ηλεκτρονικά στο www.tch.gr
Πληροφορίες – ΑΕΛΙΑ: 2310 471090

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ REPUBLIC 100.3