Μο΄ Horizons & Nasa Funk στο Cocktail Bar

Ο Up ‘n’ Loud και το Cocktail Bar παρουσιάζουν σ’ ένα μοναδικό show τους Mo’Horizons!!! Τα μέλη του σπουδαίου label, Agogo Records έρχονται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Cocktail Bar. Κρουστά, φωνή και ο ιθύνων νους Ralf Droesemeyer θα συνθέσουν τη ξεχωριστή παρουσία των Mo’Horizons.

Οι Mo’Horizons επιζητούν διαρκώς την εξέλιξή τους και την πρόσθεση νέων διαστάσεων στις μουσικές τους αναζητήσεις. Εξάλλου, ο πειραματισμός οδήγησε στη γέννησή τους.

Τα πρώτα 2 singles ήταν τα «Yes Baby Yes» και «Foto Viva», κατευθείαν θεωρήθηκαν nu club classics και κάπως έτσι τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Πολλά από τα κομμάτια των Mo’Horizons έχουν ρεμιξαριστεί από καλλιτέχνες όπως οι Nicola Conte, Swag, Skeewiff, Bobby Hughes, Only Child, DJ Day, Fort Knox Five και πάρα πολλοί ακόμα.

Πολύ σύντομα οι Mo’Horizons απέκτησαν σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Η πολυσυλλεκτικότητα του ήχου τους, οδήγησε στο να συμπεριληφθεί η μουσική τους σε ντοκυμαντέρ, στη τηλεόραση και φυσικά να είναι μονίμως στις λίστες των κορυφαίων εναλλακτικών ραδιοφωνικών σταθμών του κόσμου. Τα κομμάτια των Mo’Horizons δεν είναι τυχαίο ότι περιλαμβάνονται σε περισσότερες από 700 συλλογές παγκοσμίως.  Οι περισσότεροι ήδη έχετε γνωρίσει τον μοναδικό κόσμο των Mo’Horizons!

Mo’ Horizons live στο Cocktail Bar ( Πολυτεχνείου 17α)

Warm up : Mekkas
Support act : Nasa Funk

Κυριακή 29 Νοεμβρίου
doors open 18.00

Είσοδος ελεύθερη