Ο Republic στον αέρα του Παρισιού!

Ένα από τα μεγαλύτερα και σημαίνοντα μουσικά ραδιόφωνα του κόσμου, το Παριζιάνικο Radio Nova, απόψε Σαββάτο 12 Δεκεμβρίου, θα μεταδόσει απόσπασμα του προγράμματος του Republic 100,3  fm.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους ανταλλαγής εκπομπών. Πρόκειται για την εκπομπή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Radio Nova, Isadora Dartial. Κάθε Σαββάτο βράδυ, από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα ώρα Παρισιού, η Isadora παρουσιάζει μια τρίωρη εκπομπή με θέμα τα ραδιόφωνα του κόσμου. Το Radio Nova ψάχνει στην μπάντα των FM. Ένα ταξίδι μέσω του ραδιοφώνου που συνδέει μέσω των FM το Σαντιάγο της Χιλής με την Οσάκα, τη Μπρατισλάβα με το Κέιπ Τάουν.

Κάθε εβδομάδα, η Isadora Dartial φιλοξενεί στο εβδομαδιαίο show, της “Que Onda ?”, σύντομα αποσπάσματα ραδιοφωνικών προγραμμάτων από όλο τον κόσμο και μας ταξιδεύει. Μια από τις αποψινές της επιλογές, θα είναι ένα 20λεπτο απόσπασμα της εκπομπής του Μιχάλη Αποστόλου που μεταδόθηκε στις 6 Νοεμβρίου, στο καθημερινό του ραντεβού με τους ακροατές του Republic, από τις 22:00 μέχρι και τις 23:00.

nova-le-gd-mix-blanc

Ποιά είναι η Isadora ;

Η Isadora εργάζεται για το Radio Nova εδώ και 12 χρόνια, παρουσιάζοντας ένα interview show με το όνομα «Dans les oreilles de», που ήταν ένα μουσικό πορτρέτο μιας ώρας για διάφορους διάσημους καλλιτέχνες. Στα 5 χρόνια ύπαρξης της εκπομπής της, πήρε συνεντεύξεις από περίπου 450 ανθρώπους του είδους. Aνάμεσα τους, βρίσκονται ονόματα όπως των De La Soul, των Underground Resistance, του Mos Def και του Robert Wilson. Φέτος, από Δευτέρα έως Πέμπτη, φιλοξενεί έναν καλεσμένο που κάνει playlist μαζί της, ενώ επίσης του ζητά να επιλέξει 5 αγαπημένα του κομμάτια για τα οποία κάνει ανάλυση και μιλάει για την ιστορία τους.

Η εκπομπή της Isadora, θα βρίσκεται στον αέρα από τις 22:00 ώρα Ελλάδος, ενώ το απόσπασμα της εκπομπής του Μιχάλη Αποστόλου θα μεταδοθεί μαζί με παρουσίαση του Republic 100,3 fm, περίπου στις 22:20.

Συντονιστείτε !

Live Streaming: http://www.novaplanet.com/radionova/player

Το ραδιόφωνο μας ενώνει !