Το τραγούδι των Kaleo σε τηλεοπτική σειρά!

Ο Mick Jagger και ο Martin Scorsese, δημιουργοί της σειράς “Vinyl” αποφάσισαν ότι το τραγούδι “No Good” και οι Kaleo είναι ό,τι πρέπει για να ντύσουν μουσικά την σειρά. To τραγούδι σύμφωνα με τους δημιουργούς του δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Ο JJ Julius Son απο το συγκρότημα αποκαλύπτει στο Rolling Stone πως  έφτιαξαν το κομμάτι σε πολύ λίγο διάστημα γιατι δεν είχαν χρόνο.

Ο ίδιος προσθέτει : ” Είμαι μεγάλος φαν και των δύο σκηνοθετών και είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός πρότζεκτ που έχουν ξεκινήσει οι δυο τους!”

Ο παραγωγός της σειράς και υπεύθυνος της Atlantic Records Kevin Weaver είπε με την δική του σειρά στο Rolling Stone: ” Όταν ψάχναμε τραγούδια για το trailer της σειράς, οι Kaleo ξεχώρισαν. Απο το πρώτο άκουσμα , το ριφ της κιθάρας και τα φωνητικά του ‘No Good’, ήταν ακριβώς αυτό που ταίριαζε για τηλεοπτικό σποτ, ακόμα και αν είναι καινούριοι στον χώρο και φρέσκοι για τα αυτιά των Αμερικανών.”

Το Ισλανδικό συγκρότημα ήρθε στην κορυφή των Αμερικάνικων charts με το hit “Way Down We Go”  και έγινε περισσότερο γνωστό απ όσο ήταν. Ξεκίνησαν το 2012 και έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα τα album  Kaleo (2013) και το A/B (2016), όπως και το EP, Glasshouse (2013).