«Ελάτε Σπίτι μας» να ανακαλύψουμε μυστικά της κουζίνας παρέα με τις συσκευές της Hoover”

Η κουζίνα της HOOVER στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης γεμίζει με γαστρονομικές προτάσεις και υπέροχες γεύσεις και καλεί το κοινό να ανακαλύψει από κοντά μικρά και μεγάλα μυστικά της κουζίνας.

Το Σάββατο 26.01 πραγματοποιήθηκε το 1ο live cooking με τον Executive Chef, Γιώργο Βαγιώνα και τον Pastry Chef, Αλέξανδρο Αλεξίου. Οι δυο αγαπημένοι σεφ της Θεσσαλονίκης ένωσαν τις δυνάμεις τους και ετοίμασαν με τη βοήθεια των συσκευών HOOVER αλμυρές και γλυκές συνταγές, μυώντας όσους επισκεφτούν την κουζίνα της HOOVER στα μυστικά τους.

Το Σάββατο 09.02 από τις 12:00 έως τις 16:00 στην κουζίνα της HOOVER, θα βρεθεί η Ελένη Ψυχούλη  για να ετοιμάσει «γλυκά» εδέσματα με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων και να προτείνει ιδιαίτερες συνταγές ειδικά για το έτερον ήμισυ.

Κατά τη διάρκεια και της δεύτερης γευστικής συνάντησης, όπως πραγματοποιήθηκε και κατά την πρώτη, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις αγαπημένες τους HOOVER συσκευές με 30% έκπτωση, να λάβουν μέρος στους instant διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα, να αποκτήσουν το δικό τους αναμνηστικό δωράκι από τον Κωτσόβολο και να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα κληρώσει σε 3 τυχερούς ΣΕΤ με Εργαλεία Κουζίνας LEIFHEIT.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.