ΝΕΟ AUDI A1

Αποκτήστε τώρα το Audi A1 Sportback 1.0cc 95hp με €19.950 και…

  • Ενσωματωμένο Πλούσιο Προαιρετικό Εξοπλισμό με όφελος €620
  • Άτοκη χρηματοδότηση με €88/ μήνα
  • Την Καλύτερη Πρόταση Ανταλλαγής Karenta.

Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της μάρκας. Οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες, εκλεπτυσμένο. Αρμονικός συνδυασμός σύγχρονης minimal σχεδίασης με ρετρό πινελιές. Αυτό είναι το νέο Audi A1 Sportback!

Με εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και hi-tech Infotainment, παραμένοντας μόνιμα συνδεδεμένο με τον ψηφιακό κόσμο, το νέο Α1 προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και προσωποποίησης. Ένα μοντέλο που αποτελεί ένα άλμα στο μέλλον της αυτοκίνησης την ίδια στιγμή που το DNA του είναι αντιπροσωπευτικό, 100% Audi!

Τα φώτα ημέρας με τους προαιρετικούς φουλ LED προβολείς συνδυάζονται με ένα δυναμικό 3D μοτίβο στα πίσω φωτιστικά σώματα, ώστε το Α1 να είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο, ακόμα και στο σκοτάδι.

Στο εσωτερικό, ο οδηγός απολαμβάνει ένα μοναδικής σπορ αίσθησης περιβάλλον! Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, τα χειριστήρια και η προαιρετική οθόνη αφής MMI είναι έντονα προσανατολισμένα προς τον οδηγό, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο της απολαυστικής οδήγησης και της εξατομίκευσης.

Το νέο A1 είναι πολύ πιο ευρύχωρο για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και την σπορ γραμμή της οροφής, οι ενήλικες στα πίσω καθίσματα εξακολουθούν να απολαμβάνουν πολύ χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια τους.

Το νέο A1 είναι κατασκευασμένο για τη νέα, ψηφιακή εποχή. Ακόμη και η εισαγωγική έκδοση διαθέτει στάνταρ τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 10,25 ίντσες και με πολύ-λειτουργικό τιμόνι. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με το ευρύτερο φάσμα λειτουργιών, παρέχει πολλές και ολοκληρωμένες πληροφορίες όπως κινούμενους χάρτες πλοήγησης και γραφικά για μερικά συστήματα υποβοήθησης, στο άμεσο οπτικό πεδίου του οδηγού.

Το Infotainment στο νέο A1 προέρχεται από τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Το ηχοσύστημα MMI είναι στάνταρ και μπορεί να ρυθμιστεί από τους διακόπτες πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι και την οθόνη στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Στην κορυφαία διαμόρφωση, η πλοήγηση MMI plus συνδυάζεται με οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών, η οποία ταιριάζει άψογα με τη μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια.

Το νέο A1 εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα για οδηγό και επιβάτες, προσφέροντας συνδέσεις Apple CarPlay και Android Auto στο ΜΜΙ που έχει προγραμματιστεί ειδικά για αυτά. Οι φανατικοί της μουσικής και της υψηλής πιστότητας του ήχου θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα με τα διαθέσιμα ηχοσυστήματα, με κορυφαίο αυτό της Bang & Olufsen, με 11 ηχεία και συνολική απόδοση 560 Watt, ενώ η 3D λειτουργία του χρησιμοποιεί το παρμπρίζ σαν επιφάνεια αντανάκλασης.

Επισκεφθείτε την Audi Karenta Μανδύλας, κάντε ένα test drive και μετατρέψτε την κάθε διαδρομή σε εμπειρία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Audi Karenta Μανδύλας

26ης Οκτωβρίου 38-40

Τηλ.: 2310 224204

info@karenta.gr

www.karenta.gr

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.