Η ISOMAT στη διεθνή έκθεση Big5 Dubai 2019!

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Big5 Dubai, τη μεγαλύτερη διεθνή κατασκευαστική έκθεση στη Μέση Ανατολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2019, στο Dubai World Trade Centre των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της ISOMAT στο Hall 7, Stand 7D321 και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών μας λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα σας ενημερώσουν, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), καθώς και τις επιστρώσεις τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11:00-19:00

Κάθε χρόνο, η Big5 Dubai συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παγκόσμιους εκθέτες από τον χώρο της δόμησης και της κατασκευής. Φέτος, η έκθεση γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα σε πάνω από 60.000 επισκέπτες. Παράλληλα με την έκθεση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops, με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και τη δικτύωση με εκπροσώπους κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.thebig5.ae

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊόντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.