Η ISOMAT στην έκθεση XENIA 2019!

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση Xenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand Β22/C22, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊοντικών λύσεων της εταιρίας για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο. Μεταξύ άλλων, θα ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), τη σειρά χρωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ISOMAT COLOR SYSTEM, τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τις επιστρώσεις δαπέδων για χώρους στάθμευσης, αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων αλλά και τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • 23-24 Νοεμβρίου: 10:00 – 19:00
  • 25 Νοεμβρίου: 10:00 – 18:30

Με πάνω από 550 εκθέτες, η Xenia 2019 αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τους επαγγελματίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Η φετινή έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 45.000 επισκέπτες, χάρη στους εμπλουτισμένους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, η Xenia 2019 θα φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, όπου θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε φέτος το καινοτόμο project Hotel Megatrends, όπου παρουσιάζονται οι πιο σύγχρονες τάσεις στους χώρους της αρχιτεκτονικής, της δόμησης, της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και της αειφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.xenia.gr

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊόντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.